Spletna poslovalnica

Кариера

Година
2018
    Месец
Сите

Оглас за практикантство

Друштвото за управување со инвестициски фондови КД Фондови АД Скопје, ги повикува сите заинтересирани кандидати за аплицирање во програмата Практикантство 3.5, која се спроведува во соработка со Агенцијата за вработување на Република Македонија.
ЗА ДРУШТВОТО
КАТАЛОГ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24