Spletna poslovalnica

Одбор на директори

Одборот на директори на КД Фондови АД Скопје го сочинуваат:
  • Лука Подлогар, Претседател на Одборот на директори
  • Каспер Франс Ронделтап
  • Иван Пајек
  • Лазе Камчев
  • Весна Каркинска
ЗА ДРУШТВОТО
ФОНДОВИ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24