Spletna poslovalnica

СКЛУЧЕТЕ ГО СВОЈОТ ПРОГРАМИРАН ПЛАН

Програмираниот план е организиран и исплатлив систем за долгорочно вложување. Редовните уплати ви помагаат во постепеното создавање и оплодување на вашите заштеди.

 
ЗОШТО ПРОГРАМИРАН ПЛАН?

Како што си го планираме слободното време, патувањата и годишните одмори, така треба да се однесуваме и кон нашите долгорочни заштеди.
Кампањското штедење никому не помогнало да си ги оствари зацртаните цели. Ќе бидете многу поуспешни и позадоволни од самите себе, доколку се водите по однапред составен план за вложување.


ПРЕДНОСТИ НА ПРОГРАМИРАНИОТ ПЛАН:

  • ЛИЧЕН ИЗБОР. За вас или вашите деца, сами си одбирате фонд во кој ќе ги оплодувате заштедите.
  • АТРАКТИВЕН ПРИНОС. Вложувањето во акциски фондови е историски докажано поисплатлива форма на долгорочно вложување од штедењето во банка или животното осигурување.
  • ЗАШТИТА ОД ПОГОЛЕМИ ОСЦИЛАЦИИ. Поентата на вложувањето во фонд е да ги продадете вашите удели по повисока цена во однос на онаа по која сте ги купиле. Редовните уплати овозможуваат оптимално упросечување на цените по кои ги стекнувате уделите, а со тоа и поголем потенцијал за заработка. 
  • 0% ТАКСА ЗА ИЗДАВАЊЕ НА УДЕЛИ ИЛИ ФИНАЛЕН БОНУС. Нудиме два типа на програмирани планови. Вие избирате дали воопшто да не платите влезна такса или истата да ви биде надоместена по исполнувањето на планот.
  • ФЛЕКСИБИЛНОСТ. Вие одлучувате колку често и на колкав износ ќе бидат вашите штедни уплати. Минималната поединечна уплата изнесува само 500 денари.
  • ПАУЗИРАЊЕ НА УПЛАТИТЕ БЕЗ КАЗНЕНИ ПЕНАЛИ. Не ви се наплатуваат никакви дополнителни трошоци, ниту пак ви се прекинува планот доколку одреден период не сте во можност да вложувате. Продолжете со уплати кога самите ќе одлучите.
КАКО ФУНКЦИОНИРА ПРОГРАМИРАНИОТ ПЛАН:

Преку програмираниот план редовно вложувате средства во избраниот фонд и на тој начин постепено ја создавате и оплодувате својата заштеда. За поголема ефикасност ви препорачуваме активирање на траен налог.

Со помош на нашиот ИНВЕСТИЦИСКИ КАЛКУЛАТОР, проверете сами колку можете да акумулирате преку редовни месечни уплати.

Дознајте како во само 5 чекори да го склучите вашиот програмиран план.

БОНУС ШАНСА:
Пријавете се за бесплатниот семинар ВТОРА КАРИЕРА и дознајте во детали како функционира ПРОГРАМИРАНИОТ ПЛАН и како можете ДА СТАНЕТЕ НАШ СОРАБОТНИК.


ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:
  1. ИНФОРМАТИВНА ПРЕСМЕТКА
  2. ЗАКАЖИ СОСТАНОК

За важноста од навремено планирање на вложувањето, прочитајте повеќе во нашата едукативна рубрика
ЗА ДРУШТВОТО
ФОНДОВИ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24