Spletna poslovalnica

ИМАШ ЛИ ПРОГРАМИРАН ПЛАН? ПРОВЕРИ СИ...

 

ДНЕВНИ ПОДАТОЦИ

Назив на фондот Цена на уделот Дневна промена
КД Кеш Депозит 120,3267 0,00%
КД Топ Брендови 133,7082 -0,01%
КД БРИК 171,6628 -0,01%
КД Нова ЕУ 118,5308 -0,01%
Објава на податоци за ден 14.07.2019

ВИДЕО СОДРЖИНИ

ОБЈАВИ

Produkti

ЗА ДРУШТВОТО
ФОНДОВИ
ЕДУКАЦИЈА
НОВОСТИ
КАЛКУЛАТОР
Регистрација за е-весник
Brezplačni telefon 080 80 24